Romtelecom si Cosmote, doi dintre cei mai mari operatori telecom, detinuti de grupul grec OTE, au lansat un parteneriat prin care ofera clientilor posibilitatea de a vorbi si mai mult intre cele doua retele.
Initiativa va fi implementata in doua faze. Astfel, incepand de astazi, toate abonamentele de voce fixa Romtelecom ofera acelasi tarife pentru apelurile catre reteaua mobila Cosmote, ca si pentru apelurile in reteaua Romtelecom, astfel ca abonatii Romtelecom se vor bucura de aceleasi beneficii, indiferent daca apeleaza numere fixe Romtelecom sau numere mobile din reteaua Cosmote.

In functie de abonamentul folosit, clientii Romtelecom au incluse in abonamente pana la mii de minute lunar pentru apelurile catre retele fixe nationale si Cosmote, sute de minute incluse pentru convorbiri catre alte retele mobile nationale, tarife locale pentru apelurile internationale.

Cosmote va oferi in aproximativ o luna beneficii similare tuturor clientilor care vor apela reteaua fixa Romtelecom.

"Principiul „mai multe beneficii la acelasi pret” se incadreaza in strategia urmata in ultimii trei ani. De asemenea, anticipand nevoile si dificultatile cu care se confrunta clientii nostri in aceasta perioada dificila de criza economica, am luat decizia de a-i sustine prin diferite initiative. Cu aceasta prima initiativa, extindem si la reteaua Cosmote beneficiile pe care clientii le au cand vorbesc in reteaua Romtelecom. In functie de obiceiurile de consum ale clientilor nostri, acestia pot economisi chiar si 30% din valoarea lunara a facturilor", a declarat Yorgos Ioannidis (foto), director general Romtelecom.

Romtelecom ofera cinci abonamente principale clientilor rezidentiali si douasprezece abonamente pentru companii, cu sute de minute incluse si chiar si convorbiri nelimitate in retea si catre Cosmote.

Portofoliul Cosmote pentru clientii rezidentiali include planul tarifar Perfect pentru Tine, ce le ofera acestora posibilitatea de a combina si adapta propriile abonamente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri