Societatea Nationala de Radiocomunicatii (Radicom), aflata sub coordonarea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), va disponibiliza 800 din cei 1.800 angajati pana la sfarsitul acestui an, a declarat ministrul de resort Gabriel Sandu, intr-o conferinta de presa.
Intrebat de cand anume vor fi facute aceste disponibilizari, ministrul Gabriel Sandu a raspuns ca "incepand de azi" (vineri, 11 iunie, n.r.), potrivit NewsIn.

Radiocom este unul dintre principalii furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice din Romania, fiind in coordonarea Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).

Potrivit datelor preliminare furnizate de companie, Radiocom a inregistrat anul trecut venituri totale de 343,1 milioane lei, in crestere cu 5% fata de 2008, cand a raportat 326,7 milioane lei, iar pentru acest an este estimata o majorare de 4,5%.

Potrivit bugetului de venituri si cheltuieli pe 2010, castigul mediu lunar pe salariat este de 4.120 lei/persoana.
Printre cei mai importanti clienti ai companiei se numara Societatea Romana de Televiziune, Societatea Romana de Radiodifuziune, Vodafone Romania, Orange Romania, Telemobil, GTS Romania, BCR Asigurari, Transfond, Rompetrol, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Ministerul Apararii Nationale, Serviciul Roman de Informatii, Antena 1, Pro TV, Prima TV, Realitatea TV.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri