Noul iPhone 4 lansat de Apple la inceputul acestei luni s-a bucurat de succes: aproximativ 600.000 de comenzi inca din prima zi. Totusi, acesta a primit si critici din partea analistilor.
Iata cateva dintre motivele pentru care consumatorii sunt nemultumiti de noul iPhone 4:

Nu suporta soft-urile Flash de la Adobe. iPhone a fost prezentat de Apple ca fiind telefonul ce va aduce internetul in buzunarul tuturor utilizatorilor, insa acest lucru este departe de adevar, avand in vedere ca nu gestioneaza utilizarea soft-ului Flash folosit in dezvoltarea a peste 90% din site-uri.

Apple sustine ca Flash se face vinovata pentru functionarea grea a unor terminale, insa acest lucru reprezinta un dezavantaj major in fata concurentilor, scrie The Telegraph.

Nu are slot pentru memorie. Una dintre schimbarile asteptate de consumatorii Apple era introducerea unui slot de memorie care sa permita extinderea acesteia, insa producatorul american de computere a preferat sa se limiteze in ceea ce priveste memoria telefonului.

Nu permite libertatea de alegere a aplicatilor. Instalarea aplicatiilor pentru iPhone se face doar prin App Store, magazinul de aplicatii detinut de Apple.

De-a lungul timpului compania a primit critici dupa ce a aprobat aplicatii mai putin utile in locul unor aplicatii de calitate, scrie CNET News.

Impune restrictii legate de operatorul telecom.
Orange a anuntat saptamana trecuta ca va lansa iPhone 4G in urmatoarele saptamani, in prezent cei care isi doresc produsul putand face precomenzi.

In majoritatea tarilor europene, in cazul in care un abonat la o alta retea vrea sa achizitioneze terminalul este nevoit sa semneze un nou abonament cu operatorul care distribuie telefonul.

Sistemul de navigare contracost. In timp ce smartphone-urile Nokia si Android ofera functii de navigare prin satelit gratuite, la Apple cea mai ieftina metoda de a beneficia de o astfel de functie pentru iPhone este cumpararea unei aplicatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri