Analistii au speculat ca mai multi producatori vor crea o tableta digitala care sa foloseasca sistemul de operare Android de la Google, insa e aproape oficial: LG va fi una dintre primele companii care va aduce un astfel de produs pe rafturile magazinelor, scrie presa internationala.
LG a confirmat ca lucreaza la un nou computer tableta, care va functiona intr-o versiune modificata a Windows 7 si vrea sa creeze prima tableta Android, potrivit The Wall Street Journal.

Piata tabletelor, care pana nu demult era o nisa desconsiderata de producatorii de electronice, a devenit un nou front de lupta pentru companii odata cu lansarea iPad de catre Apple. iPad s-a vandut in peste trei milioane de unitati in mai putin de trei luni.

Totusi, pana acum nu au fost lansate terminale care sa concureze cu iPad, iar multe proiecte de acest tip au fost deja anulate. Chiar si asa, analistii se asteapta ca alte companii sa aduca astfel de terminale in urmatoarele luni.

Al treilea cel mai mare producator de telefoane mobile nu a precizat pretul sau vreo specificatie tehnica a tabletei Android, dar a anuntat ca aceasta ar putea fi cumparata de la sfarsitul anului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri