Peste 25% dintre utilizatorii americani de smartphone-uri nu folosesc serviciile de date in totalitate, in timp ce 6% consuma aproximativ jumatate din datele mobile, scrie The New York TImes.
Compania de cercetare spune ca in timp ce smartphone-urile vin cu mai multe functii si o capacitate mai mare, un numar semnificativ de utilizatori nu folosesc aceste functii.

Intr-un nou raport care analizeaza facturile a 60.000 de utilizatori, Nielsen a scos la iveala ca aproximativ un sfert dintre posesorii de smartphone nu folosesc serviciile de date. De asemenea, o treime dintre proprietarii de smartphone-uri nu au semnat niciodata pentru un plan de date.

Desi utilizarea unui smartphone fara a folosi pachetul de date ar putea fi lipsita de sens, compania de cercetare explica faptul ca majoritatea telefoanelor inteligente se pot conecta prin retele Wi-Fi.

Nielsen a mai anuntat ca un utilizator consuma in medie 298 MB de date pe luna in primul trimestru din acest an, in crestere fata de 90 MB, cat era consumul in 2009, ceea ce inseamna o crestere de 230%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri