Romtelecom, cel mai important operator de telefonie fixa pe piata locala, a atras cateva sute de clienti pentru BlueCam, un serviciu de monitorizare video in interiorul companiilor lansat in luna februarie a acestui an, a declarat pentru Wall-Street George Makowski, director executiv comercial pe segmentul de business in cadrul Romtelecom.
Printre clientii acestei solutii se numara companii din zona de retail, industria hoteliera, medicala si farma, salubritate, administratia publica.

Cei care isi doresc sa utilizeze serviciul platesc 19,5 euro pe luna pentru fiecare camera instalata in cazul in care contractul este pe un an, 9,5 euro pe luna daca este un contract pe doi ani si 6,5 euro pe luna in cazul in care contractul a fost incheiat pe trei ani.

In ultimii doi ani, divizia de business a Romtelecom a pus accentul pe zona de integrare de sisteme IT, un segment considerat cheie de companie si care ar trebui sa aduca in acest an peste 5% din veniturile segmentului de business.

Romtelecom Business Solutions este divizia pentru companii a operatorului. Aceasta a fost lansata in 2007, iar in prezent este formata din peste 700 de angajati, dintre care 400 de in zona de vanzari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri