InCrys, compania romaneasca de consultanta si servicii IT complete, anunta cresterea cifrei de afaceri pe semestrul intai al anului cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, pana la 2,34 milioane euro.
Compania, specializata in servicii de outsourcing de software si solutii complete de hardware si networking, a realizat o cifra de afaceri de peste 2,34 milioane de euro in primele sase luni ale anului, comparativ cu 1,98 milioane de euro in perioada similara din 2009.

InCrys estima la inceputul anului o crestere semnificativa pentru anul in curs, de minim 15%, atat din punctul de vedere al cifrei de afaceri, cat si la nivelul numarului de angajati.

Potrivit analistilor, segmentul de soft si servicii poate creste in acest an cu 10%, arata InCrys.

Compania, care a fost infiintata in iulie 2000 cu capital integral romanesc, activeaza pe piata de software atat in regim de furnizor independent de servicii, cat si in regim de outsourcing.

InCrys se afla in proces activ de recrutare, cautand mai ales specialisti cu profil de dezvoltare software (in special in limbajele de programare .NET si Java – JEE si Swing), software packaging si testare. Compania are in acest moment o echipa formata din 143 de specialisti, din care 18 au fost angajati in 2010.

Pe termen mediu, InCrys ia in calcul si accesarea unor fonduri europene pentru dezvoltarea unor solutii software proprii, pentru industrii precum farma sau banking.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri