IT Assist, unul dintre furnizorii locali de servicii si solutii IT, are incepand cu luna iulie un nou director general, in persoana lui Bogdan Dodu, fost manager IT la UPC Romania.
Bogdan Dodu vine cu o vasta experienta in domeniul IT, incepand ca programator si ulterior ca team leader in cadrul Akela si detinand ulterior mai bine de 7 ani functii de management in cadrul departamentului IT al UPC Romania. El preia functia de la Alexandru Arghiropol, care ramane in continuare in companie, pe pozitia de director de achizitii.

Dodu detine o serie de atestate si certificari in domeniul IT precum PMP, MCAD sau ITIL si un MBA al Telfer School of Management operat prin Bucharest School of Management.

"Planul meu si al echipei IT Assist este sa devenim, in termen de trei ani, unul dintre cei mai semnificativi jucatori de pe piata locala de servicii IT", a spus Dodu.

IT Assist a avut o crestere sustinuta in primii trei ani de activitate, obtinand in 2009 o cifra de afaceri de peste 1,7 milioane lei.

Printre clientii companiei se numara Siemens, Xerox sau L'oreal.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri