Nvidia, unul din principalii jucatori ai pietei de tehnologii de procesare vizuala, introduce in Romania ecosistemul de divertisment 3D pentru acasa bazat pe tehnologia 3D Vision, extinzand aplicabilitatea unitatilor de procesare vizuala pe cele mai importante echipamente 3D disponibile pe piata.
Astfel, utilizatorii se pot bucura de continut 3D precum filmele Blu-ray 3D, clipuri 3D de pe Youtube, fotografii 3D si nu in ultimul rand pentru gaming 3D imersiv si pe televizoare sau proiectoare.

Tehnologia Nvidia 3D Vision a capatat noi dimensiuni odata cu lansarea solutiei 3D Vision Surround, extinzand vizualizarea stereoscopica 3D pe trei monitoare si a fost integrata in noua categorie de produse 3D PC care ofera experienta 3D completa pentru acasa. Ecosistemul Nvidia 3D estre sustinut de parteneri precum Acer, Asus, LG, Panasonic, Sony s.a.

“Asus mizeaza pe livrarea sistemelor notebook si desktop echipate cu tehnologia Nvidia 3D Vision. Credem ca majoritatea PC-urilor de divertisment vor implementa tehnologia 3D in cativa ani,” a declarat Liviu Marica, marketing manager Asus Romania si Bulgaria.

Ce ofera ecosistemul Nvidia 3D?

Poti naviga pe Web in 3D. Prin parteneriatul dintre Nvidia, Adobe si Microsoft, acum se poate realiza “streaming” in timp real pentru continutul video. Site-uri precum YouTube dispun deja de peste 1.000 de clipuri disponibile pentru streaming 3D iar aceste librarii vor continua sa creasca rapid. In plus, recentul campionat de golf Masters de la Augusta, primul eveniment sportiv transmis 3D pe Internet, demonstreaza potentialul consumului de proiectii 3D.

Poti vizualiza si edita fotografii 3D. Producatorii de camere foto precum Sony, Fujifilm, Panasonic lanseaza camere digitale compatibile 3D pe piata, astfel incat utilizatorii pot edita propriile fotografii pe noile sisteme 3D PC.

Poti urmari filme Blu-ray 3D. Prin parteneriatul cu CyberLink, lider in player-ele pentru PC, utilizatorii pot urmari acasa ultimele titluri de filme 3D lansate.

Poti rula jocuri 3D. Datorita parteneriatului cu dezvoltatorii de jocuri, mai mult de 425 de titluri sunt disponibile astazi cu tehnologia Nvidia 3D Vision.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri