Advantage Software Factory (ASF), producator local de aplicatii de management al relatiilor cu clientii si de aplicatii de colectare debite si restante, a lansat o aplicatie care urmareste desfasurarea proiectelor europene, anunta oficialii companiei.
Aplicatia face parte din soft-ul de management al relatiilor cu clientii AnytimeCRM si are 11 functionalitati printre care modulul de management de proiect, care centralizeaza toate detaliile proiectelor, precum faze, cerinte, resurse implicate, costuri si efort depus pe fiecare activitate.

“Acest modul este potrivit organizatiilor care ofera consultanta pentru obtinerea fondurilor europene si celor care au accesat proiecte, oferindu-le un instrument pentru organizarea si in special urmarirea facila a acestora, in cel mai mic detaliu”, a declarat Marian Stirbescu, director de marketing si vanzari in cadrul ASF.

Solutia permite calcularea exacta a duratelor proiectului, costurile generate de fiecare activitate pot fi definite pe tipuri de cheltuieli, determinandu-se profitabilitatea unui proiect.

Stirbescu afirma ca vanzarile solutiei vor fi in mediul privat, mai ales in randul companiilor de consultanta.

“Din observatiile noastre sunt sute de proiecte europene in curs de aprobare si mii care nu au primit platile aferente, in parte pentru ca beneficiarii au dificultati in derularea lor. Ca atare, sunt toate premisele ca noile module ale aplicatiei sa fie interesante pentru orice organizatie implicata in domeniu”, a adaugat oficialul ASF.

Compania mizeaza pe vanzari de 350.000 de euro pentru solutia AnytimeCRM, valoarea fiind de trei ori mai mare fata de 2009.
ASF este o firma romaneasca infiintata in 2001 cu afaceri de aproximativ 2 milioane de euro in 2009. Profitul net al ASF a fost in 2009 de circa 12-13% din cifra de afaceri.

Compania a fost deschisa in 2001 de fondul de investitii spaniol GED Eastern Fund I si a fost cumparata in 2007 de catre Stefan Paun, Marian Stirbescu si Stefan Postelnicu, acestia fiind in prezent manageri si actionari.

ASF a dezvoltat pana in prezent patru linii de afaceri: sistemul de colectare Capone, suita de aplicatii AnytimeCRM, software-ul de raportare NextReports si dezvoltarea de solutii la cererea clientului. Echipa ASF este formata din peste 50 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri