In cadrul Galei Comunicatiilor Mobile, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, a fost desemnat drept Omul Anului 2005 in Comunicatii, pentru merite deosebite in promovarea comunicatiilor mobile romanesti. Premiul i-a fost inmanat de vicepremierul George Copos, care a apreciat profesionalismul ministrului Zsolt Nagy si modul in care a stiut sa colaboreze atat cu mediul de afaceri, cat si cu cel politic.

"In acest an, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a reusit sa atraga venituri la bugetul de stat de 30 de ori propriul buget. Chiar si numai acest fapt demonstreaza care este nivelul de dezvoltare al industriei IT/C din Romania." a declarat Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei Zsolt Nagy.

Evenimentul a fost structurat in doua parti - prima dedicata seminariilor interactive si dezbaterilor privind "Comunicatiile romanesti in contextul aderarii la Uniunea Europeana". Lucrarile au fost deschise de Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy cu prezentarea "Rolul modelului industriei IT&C din Romania pentru regiunea Europei Centrale si de Est".

In cadrul deschiderii Galei, desfasurata in dimineata aceleasi zile, ministrul Zsolt Nagy a prezentat rezultatele activitatii MCTI in anul 2005, evidentiind modul in care obiectivele stabilite prin programul de guvernare au fost atinse, atat in ceea ce priveste procesele de privatizare, cat si proiectele dezvoltate pentru a contribui la dezvoltarea Societatii Informationale.

Au urmat prezentari sustinute de Dan Georgescu, Presedinte ANRC, Catalin Marinescu, Presedinte IGCTI, Dan Mihai Toader, Presedinte S.N.Posta Romana si Corneliu Grigore, Director de Programe STS.

La adevaratul maraton, de 12 ore, al industriei de Comunicatii Mobile, au participat peste 350 de personalitati ale industriei si specialisti din 12 tari ale lumii, membrii ai Guvernului Romaniei, lideri ai celor mai importante companii multinationale din tara noastra, precum si membrii ai misiunilor diplomatice acreditati la Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri