Vodafone, al doilea operator de pe piata de telefonie mobila locala, isi deschide un punct de lucru cu suprafata de 87,62 mp in magazinul Cocor, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial.
Conform oficialilor magazinului Cocor, datele legate de pretul chiriei, precum si perioada de inchiriere a spatiului respectiv sunt confidentiale.

"Ceea ce va putem comunica este ca avem contracte semnate si cu alti dealeri de telefonie mobila. Restul informatiilor sunt confindentiale", au spus reprezentantii companiei.

Chiriile spatiilor din magazinul Cocor oscileaza in jurul nivelului de 50 euro/mp/luna, potrivit celor mai recente informatii disponibile.

Printre chiriasii magazinului, care se redeschide pe data de 23 septembrie, se numara Dolce & Gabanna, Just Cavalli, Marc Jacobs, Carlo Pignatelli, Alea, Gianfranco Ferre, Gianni Marra, Flavio Castellani, Cesare Paciotti, 4US si Givenchy.

Actionarii Cocor Bucuresti au inchis magazinul in luna mai 2008 pentru lucrari de renovare si extindere, intrucat cladirea nu mai era sigura din punct de vedere seismic, fiind construita in anul 1970. Suprafata construita a crescut de la 10.000 mp la 25.000 mp, iar suprafata inchiriabila a crescut de la 6.000 mp la 10.000 mp, investitia totala fiind estimata la circa 24,5 milioane euro plus TVA.

Actionarii principali ai societatii Cocor Bucuresti sunt SIF Muntenia (SIF4), cu 10%, Liviu Ursan, cu 14,83%, Daniel Stoica, cu 14,65% din actiuni, si Broadhurst Investments, cu 13,32% din capitalul social. De asemenea, SIF Transilvania are o participatie de 10,24% din capitalul companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri