Asesoft Distribution, cel mai mare jucator de pe piata de distributie IT&C din Romania, a incheiat un parteneriat cu HP, una din cele mai mare companii de tehnologie din lume, pentru distributia de produse din categoriile notebook, netbook, desktop si echipamente AIO.
"Semnarea parteneriatului cu HP vine in continuarea strategiei de extindere a gamei de produse si de consolidare a pozitiei noastre pe piata de profil din Romania", a declarat Razvan Ziemba (foto), directorul general Asesoft Distribution.

Obiectivul Asesoft Distribution este de a deveni, pana la sfarsitul anului, cel mai mare distribuitor din Romania de produse HP din categoriile amintite.

"Pentru anul urmator estimam vanzari de 15 milioane euro aduse de noul parteneriat”, adauga Ziemba.

Dezvoltarea business-ului HP cu partenerii locali din intreaga tara este o prioritate pentru companie, potrivit lui Tiberiu Dobre, PSG Country Manager HP Romania.

Asesoft Distribution continua in 2010 strategia de investitii in vederea consolidarii pozitiei dobandite pe piata romaneasca de IT, iar extinderea gamei de produse distribuite este una dintre principalele directii asupra carora isi va concentra atentia, alaturi de logistica, sistemul informatic si resursele umane. Printre partenerii nou adaugati de Asesoft Distribution in acest an se numara Belkin, HP, HTC, Samsung, Sony Audio-Video, Sony Professional.

In primul semestru, Asesoft a avut o cifra de afaceri de 67,8 milioane dolari, in crestere cu 33% fata de perioada similara a anului precedent, cand valoarea totala a vanzarilor a fost de 51 milioane dolari.

Asesoft International va furniza Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) echipamente IT si aplicatii software pentru serviciul 112, valoarea contractului ridicandu-se la 10,68 milioane de lei (TVA inclusa).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri