Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a publicat spre consultare Ghidul Solicitantului pentru operatiunea 3.3.1 „Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri”, in vederea lansarii unui nou apel de propuneri de proiecte dedicat acestei operatiuni.
Ghidul detaliaza criteriile specifice care trebuie indeplinite de solicitanti si proiectele acestora, regulile de finantare, circuitul proiectului, modalitatea de selectie a proiectelor, procesul de contractare si implementare, precum si drepturile si obligatiile beneficiarilor.

Suma maxima a finantarii acordate este de 1.000.000 lei, in timp ce valoarea minima este de 35.000 lei.

Tipul solicitantului eligibil este reprezentat de IMM-urile definite conform Legii nr. 346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare.

Printre activitatile care se pot finanta in cadrul acestei operatiuni, se numara:

· Implementarea sau extinderea sistemelor ERP (Enterprise Resource Planning – Planificarea Resurselor Intreprinderii);
· Implementarea sau extinderea de sisteme pentru relatii cu clientii (CRM – Customer Relationship Management – Managementul Relatiilor cu Clientii);
· Implementarea de solutii software pentru design si/sau productie, pentru imbunatatirea managementului ciclului de viata al produselor;
· Implementarea sistemelor informatice de analiza economica si suport decizional (business intelligence systems) si a altor aplicatii electronice pentru managementul afacerii.

Ghidul solicitantului este postat spre consultare pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI), la sectiunea Consultare publica. Observatiile si sugestiile pot fi trimise pana la data de 25.10.2010, ora 17.00, la adresa de email: fonduri@mcsi.ro.

Procesul de evaluare si selectie a proiectelor se va realiza in mod continuu, imediat dupa primirea aplicatiilor la sediul MCSI.

Operatiunea 3.3.1 este inclusa in cadrul Domeniului Major de Interventie 3 – „Sustinerea e-Economiei”, Programul Operational Sectorial „Cresterea competitivitatii economice” 2007-2013 (POS CCE), Axa prioritara 3 – Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru sectoarele privat si public.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri