Gene Musselman, cel care a condus in ultimii sapte ani UPC Broadband, businessul la nivel european al Liberty Global, grupul american de telecomunicatii care detine operatorul UPC Romania, va fi inlocuit de Diederik Karsten, directorul general al UPC Olanda, dupa ce acesta a anuntat ca se va retrage la finalul anului, scrie publicatia britanica BroadbandTvNews.
Musselman lucreaza de aproximativ 20 de ani pentru Liberty Global si are o experienta de 35 de ani in industria de cablu.

El va continua sa fie directorul general al Unitymedia, compania germana de televiziune prin cablu achizitionata anul trecut de Liberty Global (LGI), pana cand i se va gasi un inlocuitor, si, de asemenea, va ramane consultantul grupului american.

Pe de alta parte, Diederik Karsten (foto), seful UPC Olanda din 2004, va fi responsabil din noua pozitie de businessul european de televiziune, internet si telefonie fixa al LGI, care inseamna peste 13,5 milioane de clienti din zece tari.

Karsten ar putea fi inlocuit din ianuarie anul viitor de Robert Dunn, cel care conduce in prezent operatiunile din Irlanda ale grupului de telecomunicatii.

Liberty Global ofera servicii de televiziune, internet si telefonie fixa pentru aproximativ 18 milioane de clienti din 14 tari, majoritatea europene.

UPC Romania, filiala locala a grupului, este unul dintre cei mai mari operator de telecomunicatii pe piata locala, cu peste 1,17 milioane de clienti in 200 orase.

Sursa foto: UPC Olanda

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri