Microsoft Corp. a lansat, impreuna cu partenerii sai, noua gama de telefoane cu sistem de operare Windows Phone 7, care se vor putea achizitiona de la operatorii de telefonie mobila din Europa, America de Nord, Asia si Australia spre sfarsitul anului 2010. Citeste ce telefoane vor fi disponibile pe piata locala.
La nivel global, lansarea Windows Phone 7 este sprijinita de 60 de operatori de telefonie mobila din 30 de tari. In Romania, spre sfarsitul anului 2010, vor fi lansate, impreuna cu partenerii locali (Vodafone, Orange, Cosmote, Internity si eMag), urmatoarele dispozitive mobile: LG Optimus 7, HTC 7 Mozart, HTC HD 7 (foto dreapta), Samsung Omnia 7.

Microsoft si partenerii sai au colaborat pentru a crea un nou tip de telefon care permite utilizatorilor sa aiba la indemana tot ceea ce iiintereseaza. Windows Phone 7 va fi disponibil pe piata intr-o varietate de dispozitive, de la producatori precum Dell, HTC, LG, Samsung, iar acestea se vor putea gasi in ofertele operatorilor mobili, cum ar fi America Movil, AT&T, Deutsche Telekom AG, Movistar, O2, Orange, SFR, SingTel,Telcel, Telstra, TELUS, T-Mobile USA si Vodafone.

Toate dispozitivele cu sistem de operare Windows Phone 7 vor avea inclus procesorul Snapdragon de la Qualcomm. O mare parte dintre aceste dispozitive vor fi lansate spre sfarsitul anului 2010, iar altele sunt asteptate in prima jumatate a anului 2011. In plus, o selectie de modele Windows Phone 7 va fi disponibila si pe Amazon.

Noile telefoane au la baza portofoliul extins de produse Microsoft, precum Office, Windows Live, Bing, Zune si altele.
De exemplu, ecranul de Start customizabil cu icon-urile dinamice Live Tiles ofera o experienta personalizata care permite utilizatorilor afisarea propriului continut.

Pot fi create usor noi Live Tiles si personalizate cu acel continut pe care utilizatorii il doresc, precum aplicatii diverse, trimiteri catre site-uri web, fotografii sau muzica.

Functia de cautare este mai simpla, avand la dispozitie un buton special pentru aceasta. Astfel, utilizatorii pot gasi mai usor ceea ce cauta, indiferent daca vorbim de lista de contacte, Marketplace, email sau web. De pe ecranul de Start, butonul de search activeaza Bing pe telefonul mobil: informatii locale, harti, sfaturi utile si multe altele.Pentru Romania, Bing ofera acces la harti dar si cautari contextualepe Internet, in contacte sau email.

Solutia Windows Live ajuta utilizatorii sa-si administreze mai bine albumele foto, calendarul Windows Live sau OneNote Mobile. Prin noul serviciu gratuit Find My Phone bazat pe platforma Windows Live,utilizatorii pot controla de la distantatonul de apel, sterge informatii sau observa localizarea telefonului pe harta.

Orange lanseaza trei telefoane noi cu noua platforma de la Microsoft

CEO-ul France Telecom-Orange, Stephane Richard si CEO-ul Microsoft, Steve Ballmer, s-au intalnit la Paris pentru a consolida parteneriatul. Printre serviciile Orange integrate in ecranul de start Microsoft se numara, printre altele Orange Wednesdays, Orange Maps, Your Orange si Orange Daily pentru Marea Britanie, Orange Daily si Liga 1 pentru Franta.

Orange anunta astazi lansarea a trei telefoane noi, bazate pe cea mai noua platforma de la Microsoft, Windows Phone 7. Noile telefoane – HTC 7 Mozart, distribuit in exclusivitate la Orange, Samsung Omnia 7 si LG E900 vor fi disponibile pentru public incepand cu finalul lunii octombrie pe toate pietele mari din Europa. Lansarea se va face initial in Marea Britanie si Franta, urmate de Spania, Polonia, Elvetia, Romania, Portugalia si Austria.

HTC 7 Mozart este distribuit in exclusivitate de catre Orange si este disponibil in Franta, Marea Britanie, Spania, Polonia, Romania, Portugalia si Austria, pe cand Samsung Omnia 7 este disponibil in Franta, Marea Britanie si Elvetia.
LG E900 va putea fi cumparat in Franta cu 6 saptamani inainte de a fi in ofertele celorlalti operatori telecom.

Clientii Orange au la dispozitie serviciul „Expert Assistance”, care le ofera asistenta dedicata pentru a beneficia de telefoanele lor Windows Phone 7. „Expert Assistance” face parte din portofoliul solutiilor Orange Care, ce vin in completarea serviciilor clasice de suport.

LG Electronics anunta primul sau terminal Windows Phone 7, LG Optimus 7

Fiind un rezultat direct al colaborarii dintre LG si Microsoft pe segmentul de terminale smartphone, LG Optimus 7 (foto stanga) imbina noua experienta a utilizarii sistemului de operare Windows Phone 7 cu tehnologiile disponibile doar in dispozitivele LG.

Prin functia Play To permite utilizatorilor sa transfere fisiere multimedia catre alte dispozitive electronice prin intermediul hub-urilor pentru imagini, filme, muzica. Utilizatorii vor putea urmari pe televizor imaginile si videoclipurile inregistrate cu LG Optimus 7 si pot asculta muzica preferata de pe telefonul mobil prin intermediul boxelor sistemului audio, fara a fi nevoie de cablu de conectare.

ScanSearch, aplicatia de tip AR care conecteaza utilizatorii cu o lume a informatiei, este o noua functie disponibila doar pe terminalul LG Windows Phone 7. Utilizatorii pot accesa in timp real informatii despre vreme, restaurante, magazine, divertisment, domeniul financiar-bancar, imbinand astfel mediul online cu cel offline pentru a avea o viata cat mai atractiva.

LG Optimus 7 incorporeaza un ecran LCD WVGA de 3.8 inci si o rezolutie de 800x480 pixeli. Memoria interna de 16 GB are o capacitate de stocare de sute de fisiere MP3, ore de fisiere video si sute de aplicatii. Mai mult, bateria detasabila de 1500 mAh este utila navigarii pe Internet sau citirii cartilor electronice.

Terminalul va fi disponibil in peste 35 de tari la peste 100 de parteneri globali si operatori pe data de 21 octombrie, incepand cu pietele din Europa si Asia.

HTC si Microsoft lanseaza cinci noi smartphone-uri cu Windows Phone 7

HTC Corporation, producator global de telefoane mobile, a dezvaluit cinci noi smartphone-uri cu Windows Phone 7: HTC 7 Surround, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy, HTC 7 Pro si HTC HD7.

Aceasta gama noua si diversificata de telefoane ruleaza pe noua platforma Microsoft, Windows Phone 7. Fiecare nou telefon include o varietate de tehnologii si o serie de aplicatii unice HTC, ce pot fi accesate prin noul Hub HTC, care complementeaza Hub-ul Widows Phone 7 si experienta Live Tiles.

Cele cinci noi smartphone-uri HTC vor fi disponibile prin operatorii mobili si distribuitorii din principalele piete din Europa, Asia-Pacific si America de Nord spre sfarsitul lunii octombrie.

In Romania telefoanele HTC Mozart, HD7 si HTC 7 Pro vor fi disponibile prin operatorii locali incepand cu luna noiembrie. Preturile telefoanelor vor fi stabilite in functie de pachetele anuntate de operatorii locali.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri