Oficialii SOFTWIN isi propun ca pana in 2008 compania pe care o conduc una din cele mai reputate trei companii high-tech din Europa Centrala si de Est.

SOFTWIN isi va centra succesul viitor pe pozitionarea sa ca un furnizor de mare incredere de solutii informatice pentru marile organizatii din Romania, Europa Centrala si de Est si pe dezvoltarea in continuare de produse si tehnologii software, care sa fie in top in clasamentele mondiale a declarat Florin Talpes, directorul general SOFTWIN.

Fondata in 1990, SOFTWIN reprezinta la aceasta ora o forta pe piata regionala a solutiilor, produselor si serviciilor complexe de business bazate pe IT: peste 750 de angajati, prezenta pe doua continente si patru tari, peste 5.000 de proiecte dezvoltate pentru clienti din intreaga lume si o crestere anuala de peste 50% in ultimii 5 ani.

SOFTWIN este una din putinele companii romanesti care au devenit multinationale. Peste 50 de americani, englezi, germani, spanioli sunt angajati SOFTWIN in birourile companiei din Germania, Marea Britanie, Spania si SUA.

BitDefender brand national

SOFTWIN a creat familia de produse de securitate marca BitDefender, care a devenit cel mai vandut produs IT romanesc in lume si cea mai raspandita marca romaneasca pe Internet. BitDefender a cucerit in 2005 pozitia nr. 1 in topul celor mai vandute produse software in magazinele franceze si locul 3 in Germania. BitDefender inseamna astazi o suita de peste 54 de solutii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru circa 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporatii. Produsele BitDefender sunt prezente prin distributie directa in peste 40 de tari si adaptate in 18 limbi. Compania a jucat tot timpul cartea calitatilor tehnice remarcabile ale specialistilor romani. Crearea de inalta tehnologie de top nu s-a oprit la domeniul securitatii datelor.

SOFTWIN este un nume binecunoscut in domeniul consultantei pentru solutiile de business bazate pe IT, pe baza solutiilor software consacrate si a expertizei pe industrii. Mari organizatii romanesti, din domeniul financiar, distributie, telecomunicatii, sector public folosesc solutii informatice implementate de SOFTWIN.

Promotor in solutii eContent, eLearning si CRM

Domeniul eLearning (invatarea asistata de calculator) este unul cu o traditie de 14 ani. Dupa ce a introdus cartea electronica si bibliotecile virtuale in Romania, compania romaneasca a fost aleasa de BBC la sfarsitul anului trecut ca furnizor preferat, singurul din afara Marii Britanii, care sa participe la un proiect gigant al acestei tari, de creare de soft educational care sa acopere intreaga programa scolara britanica. SOFTWIN este, de altfel, dezvoltatorul celei mai bine vandute colectii de software educational din Romania, suita de Lectii Interactive Intuitext de fizica, chimie, biologie si geografie. De curand, a finalizat un proiect de anvergura: colectia de 110 ani a Gazetei Matematice, in format electronic.

SOFTWIN este considerat un promotor in Romania si in domeniul outsourcingului de servicii de Contact Center. Compania are in derulare peste 40 de contracte de servicii Call & Contact pentru clienti gigant din Europa si o experienta de 5 ani in domeniu. Serviciile sunt oferite prin intermediul a peste 250 de tineri specializati care opereaza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri