Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila pe piata locala, a inregistrat afaceri de 730 de milioane de euro in primele noua luni ale acestu an in scadere cu 8,75% de la 801 milioane de euro anul trecut, conform raportului financiar al France Telecom, grupul francez care detine compania.
Intre iulie si septembrie, operatorul a avut un business de 246 milioane de euro fata de 270 de milioane de euro in aceeasi perioada din 2009.

Pe de alta parte, numarul de clienti ai Orange a scazut la finalul trimestrului al treilea la 10,39 de milioane de clienti, comparativ cu 10,47 milioane de utilizatori in iunie anul acesta si fata de 10,69 milioane de clienti in septembrie anul trecut.

Insa numarul utilizatorilor de internet mobil a crescut la 3,02 milioane de clienti de la 2,23 milioane de utilizatori anul trecut si de la 2,35 milioane de clienti la finalul lui iunie.

Venitul mediu per utilizator (ARPU) s-a diminuat la 83 de euro comparativ cu 85 de euro la sfarsitul primului semestru din acest an si fata de 100 de euro in perioada similara din 2009.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri