Astfel, cei care se vor abona la pachetele TV analogice si digitale Extra si Extra Digital, in valoare de 32 lei (inclusiv TVA), vor plati timp de 6 sau 12 luni pretul abonamentelor Baza si Baza Digital, adica 25 lei lunar (inclusiv TVA).

In aceeasi perioada vor primi GRATUIT, pachetele de filme HBO MaxPack si CineStar. Acestea contin cate 3 canale de filme, HBO, HBO Comedy, Cinemax, respectiv ActionStar, CineStar, ComedyStar si costa in afara promotiei 7 lei, respectiv 6 lei (inclusiv TVA).

Astfel, abonatul face o economie pentru serviciul TV de aproximativ 240 lei daca opteaza pentru varianta de reducere de pret pentru 12 luni.

Cei care se aboneaza la serviciile digitale vor plati pretul de televiziune analogica si vor primi echipamentul pentru receptia digitala in custodie pe perioada contractului, acces la 8 canale gratuite in format HD, daca achizitioneaza sau inchiriaza decodorul pentru receptia high definition a semnalului.

Citeste si:

Pe de alta parte, cine doreste sa se aboneze la serviciul de internet fix va plati cu 10 lei mai putin pentru o perioada de maximum 12 luni.

Astfel o persoana care se aboneaza la serviciul Digi Net Fiberlink 2, care costa 39 de lei, va plati in aceasta perioada 29 lei (inclusiv TVA) si va primi gratuit pe toata perioada contractului modemul USB pentru Digi Net Mobil ce poate atinge viteze de pana la 7,2 Mbps.

In varianta secundara, cu primele 3 luni de abonament gratuite, promotia se aplica pentru oricare dintre serviciile Digi, individual sau in pachete, fiind valabila inclusiv pentru serviciile care nu fac obiectul primului tip de promotie: TV prin satelit, telefonie fixa si mobila, internet mobil. Cine achizitioneaza in aceasta varianta pachetul complet, cu 5 servicii Digi (TV, internet fix si mobil, telefonie fixa si mobila) plateste un tarif minim lunar de 59 lei (inclusiv TVA) si poate face o economie de pana la 267 lei.