Severina Pascu, actualul CFO al UPC Romania, preia functia de CEO al companiei incepand cu 1 ianuarie 201, inlocuindu-l pe Jack Mikaloff, care se retrage definitiv din activitate la finalul anului.
„Sunt incantat de echipa pe care am construit-o impreuna si sunt convins ca UPC va fi de acum inainte pe maini bune, capabile si o conduce mai departe. Sunt mandru ca Severina este persoana care ma va inlocui. Este un lider extraordinar si a jucat un rol definitoriu pentru UPC in ultimii trei ani. Sunt convins ca oamenii din spatele acestei companii isi vor depasi realizarile si vor acumula noi succese sub conducerea Severinei,” declara Jack Mikaloff.

Jack Mikaloff a ocupat pozitia de CEO al UPC Romania din 2008, pana atunci fiind CEO al UPC Franta si directorul diviziei de business al UPC Europa.

„Jack a fost intotdeauna un foarte bun prieten si un lider de elita, care a sustinut compania in multe situatii dificile. Ne vor lipsi experienta si talentul sau, insa ii respect decizia de a se retrage dupa o cariera de peste 40 de ani si un deceniu in slujba UPC.
Compania va avea parte sub conducerea Severinei de un profesionist experimentat in domeniul telecomunicatiilor, cu bogate cunostinte despre piata locala,” afirma Gene Musselman, Presedinte si COO al UPC Broadband.

Severina Pascu este CFO al UPC Romania din 2008. Intre 2005 si 2008, a ocupat pozitia de Director in cadrul CAIB Romania, una dintre principalele banci de investitii din Europa Centrala.

In perioada 2000 - 2005, managerul a lucrat in conducerea companiei americane de telecomunicatii prin cablu Metromedia International.

Ea si-a inceput cariera in 1996 la KPMG Romania continuand-o ulterior in Marea Britanie. Este economist acreditat pe plan international si este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri