UPC Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii la nivel local, va lansa pe viitor si servicii mobile, a declarat pentru wall-street.ro, Severina Pascu, directorul general al companiei in Romania si in Ungaria.

“Pentru noi este importanta mobilitatea si prefer sa vorbesc despre mobilitate decat despre serviciul de telefonie mobila. Pentru ca daca se accelereaza convergenta serviciilor fixe catre mobil, incet, incet vom avea servicii mobile indiferent din cel fel de retea vor fi oferite. Pentru noi este important sa oferim mobilitate si am facut un pas in acest sens pentru ca tot ce inseamna acoperire Wi-Fi in casa este o prioritate pentru noi. De exemplu, 45% dintre clientii nostri (n.red. 170.000 de utilizatori) au internet Wi-Fi", mai spune Severina Pascu.

In ultimii ani in presa au aparut tot mai multe informatii cu privire la lansarea unor servicii mobile de catre UPC, mai ales dupa ce Severina Pascu declara in toamna lui 2012 ca managementul operatorului are de gand sa lanseze servicii mobile in Romania, planurile fiind la acel moment in faza de proiect.

UPC Romania a avut afaceri de 140 milioane de dolari (106 mil. euro) in 2013, mai mult cu 8% comparativ cu 2012, cresterea fiind determinata de toate cele trei segmente pe care este prezenta compania (televiziune, internet si telefonie), dar mai ales de zona de internet de mare viteza.

Compania a raportat pentru 2013 in jur de 1,18 milioane de clienti, mai mult cu 10.700 de abonati fata de 2012.

Impactul Internetului in...
Citeste si: Impactul Internetului in sistemul democratic si in guvernare

Afla mai multe din textul: Severina Pascu, UPC: Vrem sa acoperim cu servicii de TV, internet si telefonie inca 50.000 de gospodari


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si