Apple a anuntat ca va incepe comercializarea pieselor formatiei britanice Beatles prin intermediul magazinului online iTunes, scrie cotidianul american The Wall Street Journal.
Descarcarea unei melodii de pe iTunes costa 1,29 de dolari, iar majoritatea albumelor costa 12,99 de dolari. De asemenea, pretul popularului "White Album" este de 19,99 de dolari.

Piesele grupului considerat a fi cel mai bun din toate timpurile reprezenta pana acum cea mai importanta lipsa din catalogul celui mai mare retailer mondial de muzica, iar zvonurile despre semnarea unui acord intre Apple si grupul EMI, casa de productie a Beatles, circulau de ani de zile.

Introducerea grupului britanic, care a revolutionat scena muzica internationala in anii ‘60, in catalogul iTunes ar putea face cunoscuta creatia acestora unei generatii noi, care prefera sa asculte muzica online

iTunes a fost lansat in 2003 si pana acum au fost peste 10 miliarde de melodii dintr-un catalog care contine 12 milioane de titluri.

Sursa foto: Beatles.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri