Un model in lucru a celei de-a doua versiuni de iPad a fost prezentat la un eveniment la care News Corp, conglomeratul media patronat de Rupert Murdoch, a lansat o publicatie special creata pentru tableta realizata de Apple, scrie Reuters.
Agentia de presa scrie ca noul model iPad ar avea o camera video frontala, iar surse care cunosc noul dispozitiv spun ca intr-adevar produsul prezentat la conferinta News Corp este tableta ce urmeaza sa fie lansata in curand. Pe de alta parte, acestea au mai afirmt ca nu este exclus ca modelul ce urmeaza sa fie comercializat de Apple sa aiba caracteristici diferite.

Noua versiune iPad ar putea fi lansata in lunile urmatoare.

Surse din companiile de productie care asambleaza tableta spun ca aceasta va avea doua camere video- una pe spatele dispozitivului si una frontata pentru a permite utilizatorilor sa realize apeluri video.

News Corp si Apple au refuzat sa comenteze subiectul.

News Corp a lansat impreuna cu Apple la museul Guggenheim din New York publicatia The Daily, un cotidian de 100 de pagini creat special pentru iPad, al carui abonament costa 1 dolar pe saptamana sau 40 de dolari pe an. Costurile pentru lansarea publicatiei au fost de 30 de milioane de dolari, iar bugetul anul pentru functionarea acesteia sunt de 25 de milioane de dolari, scrie Financial Times.

iPad a fost lansat in aprilie 2010 si de atunci a devenit un produs extrem de popular, tableta inregistrand vanzari de 14,8 milioane de exemplare anul trecut. Analistii estimeaza ca anul acesta vanzarile de iPad s-ar putea dubla.

Produsul are preturi incepand de la 500 de dolari si este folosit mai ales pentru internet si accesarea a diferite aplicatii, jocuri si vizionarea de continut video.

Companii precum Samsung Electronics, Dell, Hewlett-Packard sau Acer au atacat si ele aceasta piata care este estimata sa ajunga la 50 de milioane de exemplare in 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri