Google, compania care detine cel mai mare motor de cautare la nivel mondial, a primit intr-o singura saptamana peste 75.000 de aplicatii, dupa ce a anuntat in luna ianuarie intentia de a angaja 6.200 de persoane, informeaza Telegraph.co.uk.
Google urmareste sa isi intensifice prezenta in zona serviciilor mobile, a publicitatii online si a aplicatiilor pe Internet pe fondul unei competitii acerbe din partea Facebook sau Apple.

“Cautam oameni foarte talentati, inteligenti si creativi pentru a tine pasul cu cele mai mari provocari din istoria Internetului”, declara Alan Eustace, vicepresedinte in cadrul Google.

Numarul de aplicatii depuse saptamana trecuta a depasit recordul Google in acest sens din mai 2007 cu 15%.

Google a angajat, in urma cu patru ani, 6.131 de persoane, iar anul trecut compania a adaugat inca 4.600 de oameni, ajungand ca, la finalul lui 2010, sa aiba o echipa globala formata din 24.400 de angajati.

Compania a deschis, in noiembrie 2010, un birou de afaceri in Bucuresti, condus de Dan Bulucea, fostul director de business si marketing de la Microsoft Romania.

In prezent, Google Romania se afla in cautarea a doi oameni care sa se ocupe de marketing si comunicare si a unei persoane pe vanzari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri