Numarul de clienti ai France Telecom, actionarul majoritar al Orange Romania, a crescut cu 6% in 2010, pana la 209,6 milioane. Veniturile companiei au crescut cu 0,6% in 2010, pana la 45,5 mld. euro, datorita evolutiei cifrei de afaceri din toate tarile in care operatorul este prezent.
Pe de alta parte, operatorul francez a avut un profit operational (EBITDA) de 15,6 miliarde de euro comparativ cu 15,8 miliarde de euro inregistrate in 2009.

Profitul net al grupului s-a situat la valoarea de 4,87 mld. euro in 2010, in crestere cu 43,3% fata de cele 3,40 mld. euro din anul precedent.

“Multumita eforturilor colective ale tuturor colegilor nostri, am reusit sa readucem energia si ambitia in ofertele noastre comerciale si sa intrunim obiectivele financiare”, a declarat directorul executiv al France Telecom, Stephane Richard.

Compania urmareste ca pana in 2015 sa dubleze veniturile pe pietele emergente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri