Patru persoane au fost ucise iar alte peste 100 ranite, dupa cutremurul cu magnitudinea de 7,4 produs joi seara in nord-estul Japoniei, zona devastata in urma cu aproximativ o luna de un cutremur urmat de un tsunami urias, potrivit Agentiei pentru gestionare a catastrofelor si presei, informeaza 9AM.ro.
O femeie, in varsta de 63 de ani, care era sub asistenta respiratorie, a decedat, in prefectura Yagamata.

Doi barbati, in varsta de 79 si, respectiv, 85 de ani, au murit, in prefectura Miyagi, potrivit postului de televiziune NHK si agentiei de presa Jiji.
In orasul Tome din prefectura Miyagi, o femeie, in varsta de 83 de ani, a decedat dupa ce a fost internata in spital, a adaugat agentia Jiji, citand un medic.

Aceasta a reevaluat numarul de raniti la aproximativ 140, dupa acest cutremur, identificat ca o replica a cutremurului cu magnitudinea 9, de la 11 martie.

Cutremurul s-a produs la ora locala 23.32 (17.32, ora Romaniei), la o adancime de 49 de kilometri, potrivit Institutului american de geofizica USGS. Epicentrul acestuia a fost situat in Oceanul Pacific, la 66 de kilometri est de orasul Sendai, in prefectura Miyagi.

Cititi mai multe despre acest subiect pe 9AM.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri