Se intoarce roata? Asa-numitul B.R.I.C. (Brazilia, Rusia, India si China) poate detine cheia iesirii partiale din criza datoriilor externe a Europei, scrie portalul de stiri 9AM.ro
La sfarsitul anilor 1980, tarile dezvoltate au salvat statele din America Latina si alte piete in curs de dezvoltare.

Emiterea asa-numitelor obligatiuni Brandy (din perioada Reagan, cand Bush era secretarul Trezoreriei) au ajutat Brazilia si alte state pline de datorii sa gaseasca o cale de iesire din abis, scrie CNN Money. Insa acum taberele s-au schimbat.

Odata ce actuala criza bancara pare ca se inrautateste pe zi ce trece, exista acum mai multe rapoarte in care Brazilia, Rusia, India si China ar putea sa cumpere o parte din datoria statelor europene cu probleme. Acesta poate fi numit planul BRIC Brandy de obligatiuni pentru secolul 21.

Citeste mai multe despre cum poate salva B.R.I.C. situatia economica a Europei pe 9AM.ro


Sursa foto: wikipedia.org

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri