Lantul de cafenele Starbucks a inaugurat vineri, la Amsterdam, primul concept store din Europa, cafeneaua devenind cea mai mare unitate a sa de pe continent.
Cafeneaua, cu o suprafata de 430 mp si un bar cu o lungime de 17 metri, a fost amenajata ca un adevarat laborator, unde Starbuck va testa sortimente rare si exclusive de cafea, precum si retete de prajituri. Noua unitate Starbuck se afla in sediul Amsterdamsche Bank, o cladire simbol amplasata in Piata Rembrandt.

Primele trei cafenele de tip concept store ale Starbucks au fost inaugurate in 2009 in Seattle si cuprind, la fel ca si cafeneaua din Amsterdam, zone unde se desfasurau concerte si activitati culturale.

Amsterdam a fost ales pentru a gazdui primul concept store din Europa intrucat sediul central al Starbuck si instalatiile de prajire a cafelei se afla tot in acest oras, a explicat Rich Nelsen, senior vicepresedinte al Starbuck pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa. In sediul din Amsterdam isi desfasoara activitatea peste 200 de angajati.

Toate sortimentele de cafea Starbucks din Europa, Orientul Mijlociu si Africa sunt prajite, ambalate si distribuite in Amsterdam.

Starbucks se afla pe locul al optulea in topulor celor mai admirate companii din lume, potrivit unui sondaj realizat de revista Fortune printre oamenii de afaceri.

Sursa foto: starbucks.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri