Cotatia actiunilor Motorola a cazut cu 5% joi, dupa ce reprezentantii firmei au anuntat ca vor afisa pierderi pe primul trimestru, iar castigurile si venitul pentru intregul an vor fi mai slabe fata de asteptarile analistilor, informeaza NewsIn, citand Reuters.

Actiunea Motorola a pierdut 92 de centi si a fost cotata la 17,82 dolari la inceputul sedintei bursiere de la New York Stock Exchange, dupa ce reprezentantii firmei au anuntat miercuri seara ca estimeaza o pierdere intre 7 si 9 centi/actiune in primul trimestru si au revizuit prognoza pentru castigurile intregului an in scadere cu aproximativ un miliard de dolari.

Motorola estimeaza ca va inregistra un castig anual intre 9,2 si 9,3 miliarde de dolari, in scadere fata de estimarile initiale din ianuarie care au indicat castiguri intre 10,4 si 10,6 miliarde dolari.

"E posibil sa asistam la o recuperare pentru mai multi ani", a mentionat un analist de la grupul financiar-bancar Goldman Sachs, Brantley Thompson, intr-o nota adresata clientilor, cu recomandarea de a "evita actiunile Motorola".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri