HP a anuntat ca a numit-o pe Cathy Lyons, o veterana cu o vechime de 26 ani in cadrul HP, vicepresedinte executiv si chief marketing officer (CMO), decizia intrand imediat in vigoare.
Lyons preia responsabilitatile de CMO de la Mike Winkler, care va indeplini exclusiv sarcinile care ii revin ca vicepresedinte executiv al grupului de solutii pentru clienti (Customer Solutions Group) din cadrul HP, de coordonare a activitatilor de vanzari si marketing din cadrul companiei pentru clientii din mediul enterprise, sectorul public si IMM-uri.

Lyons, in varsta de 48 de ani, va raporta lui Mark Hurd, presedintele si directorul executiv (Chief Executive Officer) al HP si va face parte din Comitetul Executiv al companiei. Inaintea acestei numiri, Lyons a fost prim vicepresedinte al departamentului Business Imaging and Printing din cadrul grupului Imaging and Personal Systems (IPSG). Anterior, ea a avut functiile de vicepresedinte si director general al unitatii de Consumabile, ocupandu-se de activitatile la nivel mondial legate de cerneala si consumabile pentru imprimantele LaserJet.

HP urmareste sa implementeze in mod agresiv o strategie de marketing complexa la nivel mondial, declara Hurd. Experienta internationala bogata a lui Cathy, cunostintele sale vaste despre HP si rezultatele deosebite inregistrate de-a lungul anilor o recomanda ca fiind persoana cea mai potrivita pentru atingerea acestui obiectiv.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri