Constructorul japonez a vrut sa creeze prin noul Navara un pick-up care sa fie abil si robust pe teren accidentat cat si o masina respectabila pe sosea.

Lansat acum si pe piata romaneasca, Nissan Navara si-a imbunatatit calitatile dinamice, largind orizontul de utilizare a vehiculului.

Tinand pasul cu schimbarile de pe piata europeana a pick-up-urilor, Navara nu mai este doar un tot-teren robust pe care il intalnesti preponderent in ferme sau pe santiere.

Cele patru roti motrice permit Navarei sa se catere cu usurinta, sa se aventureze in inima padurilor sau sa mearga pe malul marii. Spatiul mare pe care il ofera bena- cea mai mare valoare din segment - permite transportarea fara probleme a echipamentului sportiv, iar obiectele mari isi gasesc intotdeauna loc in Navara.

Siguranta incarcaturii este asigurata de cele 5 sine, punctele de fixare pentru franghii si barele de acoperis.

Navara este disponibil in doua versiuni: King-Cab si Double-Cab.

Navara King-Cab este un vehicul cu patru locuri, dintre care doua ocazionale la partea din spate. Navara Double-Cab, al carui habitaclu este mai mare, ofera cinci locuri cu o bancheta spate dispunand de trei locuri confortabile.

La ambele versiuni, scaunele din spate si scaunul pasagerului fata se pot plia, eliberand astfel un spatiu suplimentar de incarcare in habitaclu. In total, cele doua versiuni ofera nu mai putin de opt configuratii ale scaunelor si un acces foarte usor la partea din spate a habitaclului.

Navara este dotata cu o transmisie Nissan cu patru roti motrice cu comanda electronica. In situatii normale, doar rotile spate sunt motrice. Daca conditiile o impun, modul 4x4 repartizeaza cuplul de o maniera egala pe cele patru roti. Acest mod este echipat cu un reductor pentru a depasi portiunile dificile.

Motorul turbo diesel de 2,5 litri disponibil pe Nissan Navara dezvolta nu mai putin de 174 CP in versiunea 4x4, si 144 CP in versiunea 4x2.

Pretul cu toate taxele incluse al modelului Navara King Cab 2,5 l dCi, cutie de viteze manuala este de 27.343, iar pentru Double Cab este de 28.834 de euro. Fabricat in Spania, Navara nu are taxe vamale.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri