Producatorul de articole de ingrijire personala Johnson & Johnson a anuntat marti o scadere a profitului in al patrulea trimestru, grupul fiind afectat de costurile de restructurare, relateaza Bloomberg.
Profitul ajustat a depasit, insa asteptarile analistilor. Astfel, profitul net a scazut in al patrulea trimestru la 2,21 miliarde dolari, sau 79 centi/actiune, de la 2,71 miliarde dolari, sau 97 centi/actiune, in aceeasi perioada a anului trecut.

Profitul ajustat a fost de 1,02 dolari/actiune, depasind estimarea medie a analistilor, de 97 centi/actiune, potrivit NewsIn.

J&J a inregistrat in perioada analizata costuri de restructurare de 1,07 miliarde dolari. Compania va reduce efectivele de 117.000 de angajati cu 6-7%, in contextul in care cererea de bunuri de consum s-a redus, iar unele dintre cele mai bine vandute medicamente se confrunta cu concurenta altor produse mai ieftine.

Vanzarile au avansat la 16,6 miliarde dolari. Analistii consultati de Bloomberg prevedeau, in medie, vanzari de 15,8 miliarde dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri