Potrivit site-ului Renault, modelul Laguna Privilege cu motor de 1,9 litri diesel ce dezvolta nu mai putin de 120 de cai putere, are un pret special de 15.628 de euro CIP, mai putin cu 2.714 euro decat era pana in prezent.

Primul model Laguna a debutat in ianuarie 1994, iar in timp modelul a devenit un jucator important pe piata modelelor de clasa medie.

Noua generatie a fost lansata in 2000, si a starnit "comentarii" prin designul avangardist. Dupa cinci ani, Laguna a primt un "facelift", fiind imbunatatita.

La bordul Lagunei, pasagerii beneficiaza de confort, dinamism, si nu in ultimul rand de o ambianta placuta.

Laguna este primul vehicul din categoria sa care a obtinut calificativul 5 stele la crash-testele EuroNCAP.

Renault Laguna sta bine si la dotari, fiind echipata cu proiectoare de ceata, faruri cu xenon cu distanta adaptabila si sistem de spalare.

Mentinerea traiectoriei este garantata de controlului dinamic al traiectoriei ESP, cuplat la sistemul anti-patinaj ASR si cu controlul subvirarii CSV.

Mai mult, Laguna dispune de un sistem de franare puternic, gratie ABS-ului cu repartitor electronic al franarii EBV si Asistentei la Franarea de Urgenta (AFU).

Protectia pasiva este asigurata de doua airbag-uri frontale adaptative in partea din fata, centuri de siguranta pretensionate cu limitatoare de efort, doua airbag-uri laterale fata, si doua airbag-uri cortina fata/spate.

Motorizarile pe benzina ale modelului Laguna se disting prin flexibilitate si performante, iar cu motorizarile diesel de 120 si 150 CP, se poate atinge la maxim potentialul masinii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri