Premierul grec, George Papandreou, a declarat ca guvernul Greciei trebuie sa activeze mecanismul de salvare oferit de tarile din zona euro, relateaza Bloomberg, citat de NewsIn.
Declaratia vine dupa ce randamentele la obligatiunile Greciei au atins un nivel maxim din ultimii 12 ani, iar costul asigurarii contra riscului de faliment in urmatorii cinci ani a depasit 600 de puncte de baza, unul din cele mai inalte niveluri din lume.

Grecia a inceput ieri discutiile cu reprezentantii Fondului Monetar International (FMI), ai Comisiei Europene si ai Bancii Centrale Europene (BCE) pentru a stabili detaliile tehnice ale mecanismului de ajutor aprobat de tarile zonei euro. Potrivit oficialilor de la Atena, discutiile erau programate sa dureze zece zile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri