Bruxelles-ul spera sa ajunga la un acord cu Fondul Monetar International (FMI) si cu autoritatile de la Atena pana vineri seara in privinta ajutorului multilateral pentru Grecia, urmand ca in acest weekend sa aiba loc o reuniune a ministrilor de finante din zona euro, potrivit les Echos.
Reuniunea ministrilor de finante ar putea avea loc prin videoconferinta, spun surse din Comisia Europeana, citate de publicatia economica franceza.

Franta si alte state europene ar dori ca reuniunea sefilor de stat si de guvern din UE in care se va decide acordarea ajutorului de urgenta pentru Grecia, prevazuta in jurul datei de 10 mai, sa aiba loc mai devreme, respectiv in 7 sau 8 mai, potrivit NewsIn.

In final, Grecia ar putea sa aiba nevoie de circa 100 miliarde de euro pentru o perioada de trei ani, in loc de 45 de miliarde, suma prevazuta pana acum, mai relateaza Les Echos.

Fondul Monetar International (FMI) ar putea acorda alte 10 miliarde de euro Greciei, in afara de cele 15 miliarde de euro deja promise.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri