Piata de fuziuni si achizitii (M&A) din sectorul petrochimic si-a revenit in primele sase luni ale anului 2010 comparativ cu aceeasi perioada din anul precedent , conform celui mai recent raport intocmit de firma de consultanta Deloitte.
Industria energetica se apropie de cotele normale datorita cresterii numarului de tranzactii din acest an, potrivit raportului Deloitte.

Cele 230 de tranzactii de pe piata M&A au reprezentat o crestere de 18% comparativ cu aceeasi perioada din anul 2009.

In centrul atentiei au fost companiile ce se ocupa cu productia de gaze naturale, cu sase tranzazctii, in valoare totala de 52 de miliarde dolari.

Companiile ce produc biocombustibil si rafinariile au lipsit din piata M&A din cauza faptului ca in urmatorii ani se asteapta o scadere a cererii in acest sector.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri