Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) a publicat, ca urmare a solictarii mass-media, "Lista dosarelor de despagubire solutionate prin emiterea titlului de despagubire - primele 30 de pozitii", care insumeaza in total peste 4,6 miliarde de lei (1 miliard de euro).

Printre beneficiarii acestor despagubiri URIASE se afla si Vasile Geambazi - nepotul lui Gigi Becali, omul de afaceri Gheorghe Stelian, zis "Stelu" - un apropiat al lui Dorin Cocos, avocatul Radu Pricop - ginerele lui Traian Basescu si omul de afaceri Horia Simu Schiopu - cu cea mai mare despagubire individuala de pe lista. De asemenea, pe lista celor mai mari 30 de dosare, figureaza si mostenitori directi ai proprietarilor de drept, precum mostenitorii industriasului interbelic Nicolae Malaxa sau cei ai lui Max Auschnitt.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri