Eturia, agentie de turism specializata in vacante exotice, a inregistrat o crestere de 70% a numarului de rezervari fata de aceeasi perioada a anului trecut, pentru destinatiile exotice din portofoliul sau.

In primele doua luni ale anului trecut, Eturia a primit peste 1.100 de cereri de vacante in destinatii exotice, in timp ce anul acesta numarul cererilor a depasit 2.200. Conform consultantilor companiei, cresterea se datoreaza in principal preturilor reduse din prima perioada a anului, reducerilor la biletele de avion practicate de majoritatea companiilor aeriene de linie, dar si rezervarilor facute in avans de agentie.

"Aceasta crestere a solicitarilor vine pe fondul unei preferinte crescute a romanilor pentru vacantele in destinatii exotice care se manifesta in ultimul an, combinata cu perioada de reduceri si early booking, ce au condus la un numar semnificativ mai mare de romani care au optat pentru vacantele din portofoliul nostru. Speram sa pastram trendul crescator si sa continuam sa ii multumim pe clientii nostri nu doar prin calitate, ci si prin preturi, datorita parteneriatelor noastre tot mai puternice cu hotelieri din strainatate", a declarat Sorin Stoica, co-proprietar Eturia.

In ce destinatii exotice vor romanii sa mearga

Cele mai cautate destinatii in aceasta perioada sunt cele de plaja: Maldive, Thailanda, Republica Dominicana, Mexic, Cuba sau Mauritius. De asemenea, romanii se indreapta si catre tarile din America Latina, in special Argentina, Chile, Columbia, Peru sau Brazilia, datorita vremii calde din aceasta perioada in emisfera sudica, dar si tezaurului cultural si frumusetilor naturale din aceste tari.

In schimb, exista si cereri pentru destinatii mai putin vizitate pana acum, cum ar fi Noua Zeelanda, Madagascar, Coreea de Sud, Nicaragua, Honduras sau Cambodgia, dar si solicitari pentru tarile de pe continentul african: Zanzibar, Tanzania, Africa de Sud, Zambia sau Kenya, unde romanii pot experimenta un safari intr-unul dintre parcurile nationale africane si pot admira animalele salbatice in habitatul lor natural.

Eturia, gandita ca o agentie tailor-made, a vandut in cei opt ani de activitate peste 11.000 de pachete de vacanta personalizate si vacante in destinatii exotice. Ofertele sale includ, la ora actuala, 120 de destinatii din intreaga lume, iar cele mai solicitate sunt Republica Dominicana, Maldive, Cuba si Mexic. In anul 2015, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 5,9 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri