Citeste care sunt cele mai importante articole de astazi de pe blogurile de business.
Businessday.ro se intreaba daca ar fi bine ca statul sa poata interveni pe piata carburantilor. Romania isi asigura 35-40% din consumul de carburanti din productia interna, restul de 60-65% fiind acoperit prin importuri. Cum Petrom este singura companie care exploateaza resursele de petrol aflate de pe teritoriul tarii, rezulta ca este si singura companie care ar putea vinde carburantii la un pret neinfluentat de cotatiile internationale.

• Pentru majoritatea dintre noi locuinta reprezinta cea mai costisitoare investitie. Dar in acelasi timp locuinta este un vis la a carui implinire tinjim mereu, indiferent in ce etapa a vietii suntem, scrie Dan Ioan Popp, pe blogul sau.

• Statul nu poate micsora pretul benzinei pentru ca a cedat resursele de petrol. Cat adevar si cata minciuna este in aceasta afirmatie? Citeste mai multe detalii pe riscograma.ro.

• Informatizarea activitatii institutiilor publice este o masura sigura de eficientizare, de diminuare a birocratiei si de reducere a coruptiei. 8 milioane de euro, bani europeni nerambursabili, au fost atrasi pentru informatizarea in termen de 2 ani a activitatii a doua institutii foarte importante:. E vorba despre sistemul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si despre sistemul Casei Nationale de Pensii. Contractele de finantare din fonduri structurale au fost semnate de cei beneficiari in 7 si, respectiv, 9 martie 2011, anunta Andreea Paul Vass pe blog.

computerblog.ro scrie despre noi tendinte in securitatea IT. Serviciile de securitate bazate pe cloud vor avea tot mai mare succes. Securitatea pentru dispozitive mobile nu are legatura doar cu terminalele, ci poate fi un factor de protectie pentru reteaua companiei. Telefoanele sunt acum si computere, sunt solutii de stocare a datelor, pot avea aplicatii si chiar executabile la bord.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri