Mazilu are o experienta de sapte ani in jurnalism, dintre care ultimul an in pozitia de redactor-sef la BBC Good Food. In urma cu doi ani a deschis blogul de experimente in bucatarie http://chez.mazilique.ro, care a devenit unul dinte cele mai de succes bloguri din segmentul sau.

„Atragerea in echipa GolinHarris a unui digitalist atat de valoros cum este Mazilique inseamna ca ne respectam promisiunea facuta echipei si clientilor nostri – aceea de a ne improspata mereu expertiza si de a incerca sa fim mai buni. Digitalul este o mare parte din prezent, iar in viitor va fi The Only Thing. Si noi ne propunem sa fim acolo”, spune Hortensia Nastase, managing partner GolinHarris Bucuresti.

GolinHarris Bucuresti s-a format prin afilierea agentiei Lowe PR la reteaua internationala GolinHarris Worldwide. Portofoliul de clienti ai agentiei include Electrolux, RBS - Royal Bank of Scotland, Unilever, Franklin Templeton Investments, Orange, Johnson&Johnson, Schneider Electric, Ferrero, Hasbro, La Redoute, Frey Wille, Crucea Rosie Romana.