Site-uri de media au anuntat ca Sorin Ovidiu Vintu a incercat duminica sa il scoata din sediul Realitatea pe managerul Sebastian Ghita, in scandal fiind implicati mai multi bodyguarzi, potrivit Mediafax.ro.
Pe blogul reportervirtual.ro a aparut informatia potrivit careia, duminica in jurul pranzului, s-a declansat un scandal la sediul Realitatea TV, unde Sorin Ovidiu Vintu, patronul trustului, si-a trimis un nou reprezentant, care ar fi venit insotit de 40 de oameni de la firme de paza si ar fi vrut sa-l scoata din sediu pe Sebastian Ghita, managerul Realitatea Media.

Motivul ar fi fost acela ca Ghita ar fi inchiriat sediul pe firma sa, Asesosft. Pe de alta parte, Ghita ar fi chemat si el cateva firme de bodyguarzi care ar fi blocat accesul oamenilor lui Sorin Ovidiu Vintu, mai scrie blogul citat.

Si ImpactNews a scris ca Sorin Ovidiu Vintu, insotit de o echipa de bodyguarzi, ar fi incearcat sa-l scoata din sediul Realitatii pe managerul Sebastian Ghita. De cealalta parte, si Ghita ar fi chemat oamenii de paza, dar si Politia. Ca inlocuitor al lui Sebastian Ghita este vehiculat numele lui Elan Schwartzenberg.

ImpactNews a mai scris ca scandalul a fost declansat de Dragos Nedelcu, membru in Consiliul de Administratie al Realitatea Media, trimis de Vintu sa preia controlul asupra statiei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat pentru Mediafax ca o persoana din sediul Realitatea TV a sunat la 112, in jurul orei 20.30, pentru a anunta un conflict intre bodyguarzi.

Un echipaj de la Sectia 2 Politie a mers la sediul Realitatea TV, din Piata Presei Libere, si a constatat ca este vorba despre o problema interna si ca nu s-au produs violente la fata locului, astfel ca nu a fost necesar sa intervina. Echipajul a ramas in zona aproximativ o ora, pentru a asigura masuri preventive, a mai spus Diana Sarca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri