Revista Piata Financiara a acordat joi seara, in cadrul Forumului Pietei Financiare, premiile pentru jurnalism economic "Florin Petria", Ana Sabiescu, redactor Wall-Street.ro, fiind castigatoarea categoriei Macroeconomie.
Premiile s-au adresat jurnalistilor cu varsta maxima de 29 de ani, din presa scrisa si online, care in perioada 1 iunie 2010-31 mai 2011 au publicat articole pe teme macroeconomice, piata bancara, piata de capital, asigurari, pensii private sau business. Candidatii au putut trimite materialele de presa pana pe 7 iunie, fiind acceptate 2 materiale la o singura sectiune, la alegere.

Valoarea fiecarui premiu a fost de 500 de euro.

La categoria Business premiul a fost acordat Adelinei Mihai (Ziarul Financiar), pentru categoria Asigurari – Ana Raduta (Business Magazin), pentru categoria Piata de capital – Ramona Asiminei (Economic Times.ro) si pentru categoria Piata bancara – Alexandra Popa (Conso.ro).

Ana Sabiescu este redactor finante-banci si macroeconomie in cadrul wall-street.ro incepand cu august 2009 si este absolventa a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul ASE Bucuresti.

wall-street.ro este cea mai citita publicatie online business ca numar de vizitatori unici din Romania din ultima saptamana, conform Sati.ro, aceasta inregistrand in intervalul 6-12 iunie 226.546 de vizitatori unici.

Zona finante-banci reprezina una din principalele prioritati editoriale ale wall-street.ro, publicand zilnic stiri, interviuri si analize.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri