Inaugurarea stadionului Ilie Oana din Ploiesti a adus o premiera si pentru industria romaneasca de publicitate: a fost creata prima reclama care in acelasi era difuzata pe televiziune, internet, ecrane din Bucuresti si din tara.
Spotul a fost creat pentru Bergenbier, sponsorul principal al Ligii I la Fotbal de catre Fuse, agentie parte a Omnicom Romania, grup de comunicare cu afaceri de 30,9 milioane de euro anul trecut.

Astfel, cei 15.000 de spectatori au fost actori in prima reclame din Romania transmisa in momentul in care era filmata.

Reclama a fost transmisa in direct pe posturile Pro TV si Sport.ro, pe 16 pagini de web, aplicatii mobile si locatii digitale din Bucuresti si tara.

Stadionul Ilie Oana pe care joaca clubul de fotbal Petrolul Ploiesti a fost inagurat dupa o investitie de 17 milioane de euro cu un meci intre o echipa alcatuita din fostele glorii ale clubului si o alta formata din fosti jucatori ai echipei nationale, printre acestia numarandu-se Gheorghe Hagi si Gica Popescu.

Meciul dintre Petrolul si Romania a fost castigat de echipa nationala cu 4 la 3.

Fuse este agentia care furnizeaza servicii de marketing sportiv pentru echipa de fotbal Petrolul Ploiesti in urma semnarii unui contract pe doi ani.

Prezenta in peste 20 de tari, Fuse reprezinta divizia specializata de comunicare prin continut a Omnicom Media Group. Agentia propune clientilor sai un tip de publicitate prin care promovarea brandului si a produselor se face in cadrul programelor,si nu in calupurile publicitare, pentru a o mai mare implicare a publicului. Fuse a fost lansata in Romania in iunie 2008.

Omnicom Media Group Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare de pe piata locala, acesta fiind format din agentiile OMD, PHD, Fuse si Media Digital.

Grupul mai este prezent si prin filialele a doua dintre cele mai mari agentii de creatie la nivel mondial: DDB si TBWA/Merlin.

Sursa foto: Petrolul Ploiesti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri