Advertising-ul online este o arma extrem de puternica, mai ales daca este folosita in scopuri nobile, cum ar fi salvarea speciilor afectate de dezvoltarea necontrolata a activitatii umane, relateaza AdAge.
Clipul de mai jos este o mica parte dintr-un documentar despre singurul orfelinat de lenesi din lume.

Si nu este vorba despre oameni, ci despre mamifere care sunt cazate intr-un orfelinat in Costa Rica.

Sanctuarul, asa cum il numesc cei de la Huffington Post, a intrat in atentia presei dupa ce Lucy Cooke, o aparatoare infocata a acestor animale, a post pe Internet un clip de 90 de secunde despre orfelinat.

Acesta a reusit sa adune peste 120.000 de afisari in doar 2 zile.

Datorita atentiei pe care a generat-o, Lucy Cooke a realizat un documentar despre acest proiect pentru Animal Planet. Documentarul va fi difuzat mai intai in Statele Unite pe 17 decembrie, in Marea Britanie pe Discovery Channel si in Franta.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri