Senatorul PSD Olguta Vasilescu scrie pe blogul personal ca Televiziune Romana are datorii de aproximativ 100 de milioane de euro si ca vrea sa sesizeze Curtea de Conturi.
“Socant! TVR a ajuns la datorii de 100 milioane de euro! Cat TAROM si Posta Romana la un loc! Jaful e egal cu cel al "baietilor destepti" din energie! Cititi stenograma Consiliului de Administratie unde Lazescu anunta proportiile dezastrului si propune tot felul de contracte dubioase, chiar si in aceste conditii! Va reamintesc ca, saptamana trecuta, acelasi domn Lazescu nu a fost in stare sa-mi raspunda la niciuna din intrebarile puse in Comisiile parlamentare de Cultura despre angajari in plina criza, salarii de mii de euro pentru directori si consilierii lor, contracte paguboase, emisiuni de zeci de mii de euro cu rating zero! “, scrie politicianul.

Vasilescu adauga ca vrea sa reclame institutia la Curtea de Conturi “pentru ca cineva trebuie sa mearga la puscarie pentru praduiala asta enorma si bataia de joc fata de banul public, fata de taxa pe care o platim fiecare dintre noi ca sa vedem toti ciumatii portocalii care au gasit acolo un cuib caldut si exorbitant de bine platit”

Ea mai spune ca si Directia Nationala Anticoruptie (DNA) ar trebuie sa se autosesizeze, iar in care DNA nu va face acest lucru senatorul va face o plangere.

Anul trecut Societarea Romana de Televiziune a avut o cifra de afaceri de 126,3 milioane de euro si pierderi nete de 38,4 milioane de euro. Pe de alta parte, compania avea in jur de 3.150 de angajati. Tot in 2010, SRTV ajunsese la datorii totale de 85,7 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.

Citeste aici stenograma Consiliului de Administratie a Societatii Romane de Televiziune din data de 29 noiembrie 2011.

Sursa foto: olgutavasilescu.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri