Enterprise IG a semnat un contract de asociere cu Brandient, firma romaneasca de consultanta de brand, anunta intr-un comunicat al Brandient. Acest parteneriat marcheaza prima intrare in Romania a unui jucator global in branding si reflecta cresterea atractivitatii pietelor central si est-europene.

Dupa un prim proiect comun in rebrandingul Domo, Enterprise IG si Brandient vor colabora pentru a furniza servicii de strategie de brand, design si brand engagement in Romania si Republica Moldova precum si, de indata ce va deveni oportun, in alte tari din Europa Centrala si de Est.

Piata de profil din Europa de Est este intr-o continua expansiune, multitudinea de produse si servicii noi aparute avand nevoie de un un proces de branding profesionist, pentru a face fata competitiei tot mai acerbe. Economiile in tranzitie din Europa Centrala si de Est au dezvoltat produse competitive si organizatii capabile, dar cu nevoia imperioasa de a-si construi reputatia prin brand design si engagement. Enterprise IG are o expertiza globala solida in a raspunde acestor nevoi si un interes manifest in aceasta regiune si suntem incantati sa anuntam acest parteneriat cu Brandient, a declarat Simon Bolton, Global CEO Enterprise IG.

Brandient intra intr-o noua etapa de dezvoltare. Acumularile de competente si experienta din cei patru ani de activitate isi arata acum roadele. Am construit cu viziune, seriozitate si pasiune un business solid bazat pe reputatie profesionala si obsesie pentru valoarea pe care o adaugam businessului clientilor nostri. Suntem onorati ca Enterprise IG ne-a ales ca parteneri si trebuie sa le multumim clientilor nostri , se mai arata in comunicatul oficial.

Enterprise IG este o agentie globala de brand care ajuta la definirea, construirea si dezvoltarea unora dintre cele mai cunoscute branduri ale lumii, furnizand servicii de strategie, design si brand engagement. Printre clientii sai se numara BP, British Gas, The Coca-Cola Company, Deloitte, Diageo, GSK, Indesit, Intel, Masterfoods, Origen, Rolls-Royce, SABMiller, Unilever si Vodafone. Enterprise IG face parte din grupul WPP si opereaza in 22 de birouri internationale.

Brandient este firma de consultanta romaneasca fondata in 2002 si dedicata serviciilor de strategie de brand si design. Construita de o echipa de specialisti cu experienta remarcabila in management, marketing, design si comunicare, Brandient creaza si revitalizeaza branduri romanesti sub semnul valorii. Printre clientii Brandient se numara Orange, TVR, Astral, Albalact, Catavencu, Flaco, Domo, Europharm si Medicover.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri