Training-ul SMS Marketing Any Message, Anywhere prezinta oportunitatea unica pe care o ofera integrarea SMS-ului ca mediu de comunicare, avand in vedere caracteristicile si adoptarea acestuia peste 80.000.000 de SMS-uri trimise in perioada sarbatorilor, peste 13.000.000 de utilizatori ai telefoniei mobile in Romania.

In cadrul training-ului vor fi analizate urmatoarele capitole: utilizarea SMS-ului in campaniile PUSH si campaniile PULL,programele de CRM (Customer Relationship Marketing) costurile scazute/campanie, monitorizare si raportare in timp real, limitari tehnologice, bugetare si oportunitati viitoare.

Experienta de 7 ani pe piata din Romania a Voxline Communication, a dus la dezvoltarea infrastructurii prin utilizare de roboti inteligenti si dezvoltarea de parteneriate cu principalii operatori de telefonie mobila Connex Vodafone, Orange, Zapp si fixa Romtelecom.

Voxline Commnunication este prezenta in Romania din 1998, fiind una dintre primele companii din Romania care a furnizat servicii de continut SMS. De asemenea, este printre putinele companii din domeniu ce vine in intampinarea cerintelor de calitate a clientilor sai prin implementarea sistemului de management al calitatii conform standardului ISO 9001/2000, certificat de catre TUV Thuringen in februarie 2005 si prin oportunitatile de contact oferite de baza de date ce contine peste 1 milion de tinte.