Editia suedeza a ziarului Metro, pionierul ziarelor gratuite, va fi redactata aproape in intregime incepand din aceasta vara de o agentie de presa, a anuntat luni aceasta din urma, citata de AFP.

"Ziarul Metro care va aparea in toamna va fi conceput pe baza produselor jurnalistice create de TT pentru rubricile National, International, Sport si Divertisment", a precizat aceasta agentie de presa.

"Productiile oferite de TT vor fi completate de propriile continuturi Metro la rubricile Moda, Sanatate-Frumusete, Studii si Locuri de munca si de contributiile colaboratorilor externi in sectiunea Cronici", a adaugat agentia TT. Metro este o marca publicata in numeroase tari, dupa aparitia ei, in 1995, la Stockholm. Metro revendica in prezent pozitia de "cel mai mare ziar din lume" cu "18,3 milioane de cititori zilnici" in 23 de tari, scrie Mediafax.

Grupul care editeaza ziarul Metro nu a facut deocamdata niciun comentariu despre acordul incheiat cu agentia de presa TT.

Sursa foto: Captura Metro.co.uk

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri