Provocarile unei economii functionale de piata. Cazul Romaniei e numele proiectului organizat de clubul studentesc Econosofia in perioada 9-13 mai 2005. In ce consta provocarea ? 50 dintre cei mai bine pregatiti studenti sau masteranzi vor participa timp de cinci zile la seminariile sustinute de invitatul special, Prof. Dr. Lajos Bokros, Universitatea Central Europeana, Budapesta si reprezentanti ai principalelor sectoare economice din Romania.
O provocare pentru tinerii economistiPrintre temele propuse de dezbatere se numara Caracteristicile unei economii centralizate, Reformele de politica economica in perioada de tranzitie, Restructurare si privatizarea marilor intreprinderi, Modernizarea sectorului financiar, proiectul propunandu-si sa le formeze participantilor o imagine mai clara asupra procesului de tranzitie traversat de Romania in ultimii ani.Au fost de asemenea invitati sa sustina seminarii: Ionut Popescu, Ministrul Finantelor Publice, Prof. univ. Mugur Isarescu, Guvernatorul BNR, Valentin Lazea, Economist Sef BNR, Prof. univ. dr. Daniel Daianu.Econosofia este un club al organizatiei studentesti VIP Voluntari pentru Idei si Proiecte. Proiectele sale isi propun sa sprijine studentii in formarea lor ca viitori specialisti si lideri ai mediului economic si politic. Acest proiect este realizat in colaborare cu 9AM, Wall-Street, Bursa, Sapte-Seri, Cariere, Lafarge si BCR. Cum se aplicaAstazi este ultima zi in care studentii ce doresc sa participe la proiect pot completa formularul de aplicare si se pot inscrie la un interviu individual. Formularele se gasesc la sediul VIP din Academia de Studii Economice, Cladirea Moxa, camera 3007. Pentru mai multe detalii puteti consulta site-ul www.econosofia.i8.com. Proiectul se adreseaza studentilor, masteranzilor si doctoranzilor bine pregatiti, motivati si dornici sa-si imbunatateasca cunostintele in ceea ce priveste evolutia unei economii in procesul de tranzitie catre o economie de piata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri