In urma unui proces de prezentari de strategie desfasurat in luna martie, DDB Bucuresti anunta un nou client in portofoliu : postul de televiziune Kanal D.

Agentia va furniza servicii full-service, de la strategie de brand si promovare de show-uri specifice, pana la consultanta pe contentul emisiunilor postului si promotii.

“Lucram deja din plin de trei saptamani si putem spune ca suntem norocosi sa avem parte de o colaborare foarte frumoasa cu un client pasionat de ceea ce face. Este un cont frumos, care ne incanta pentru ca ne deschide o noua categorie, si este un brand pe care ne dorim sa il crestem impreuna cu clientul nostru.” declara Adina Sorescu, managing director DDB Bucuresti.

Echipa reponsabila de castigarea pitchului este reprezentata de: Bradut Florescu – director executiv, creative team: Mihai Cojocaru, Virgil Andone, Vicentiu Popliceanu, Andreea Dragomir, Andrei Orcula; dtp – Mihai Beilic.

DDB Bucuresti este parte a DDB Worldwide,una dintre cele mai mari retele de agentii de publicitate, cu 206 birouri in 99 de tari.

Din portofoliul DDB Bucuresti mai fac parte: Alpha Bank, McDonalds, Chipita Romania, Intersport, Henkel, Pepsi Intl., Philips, Mothercare, RCS/RDS , Ovo Design, Nestle Purina, Creamline Finetti, SCA, Renault Trucks, Dell, Ministerul Integrarii Europene, Hercesa Imobiliare, Cez Romania, Ozone Extremvit, Finetti YUP, Peugeot si Splendor Cruises.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri